Aquest lloc web utilitza cookies, festes tant propis i tercers, per recopilar informació estadística sobre la seva navegació, generat a partir dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que vostè accepta seu ús.

Pàgina Oficial Hotel Balneario Vichy Catalan ***

Reserva Online

formas

Restauració - Hotel Balneario Vichy Catalan ***

El Restaurant Delicius obre les seves portes a tots els visitants de Caldes de Malavella i la seva comarca amb el servei atent i professional que l´ha caracteritzat en la seva llarga trajectòria.

Ofereix al seus clients una àmplia i variada oferta gastronòmica, que inclou plats actualitzats de cuina regional de temporada, elaborada amb productes de proximitat i màxima qualitat, amb tots els atributs de la saludable dieta mediterrània.

És destacable que en l'elaboració dels seus plats, al Restaurant Delicius sempre usa les aigües minerals de Vichy Catalan i Font d'Or, aportant els avantatges de sabors exquisits i digestions molt més lleugeres. També ofereix una interessant Carta de Vins, que recorre els més acreditades cellers amb l'assessorament del seu expert sommelier.

Restaurant Delicius

Menú Degustació

Menú Degustació

Detalls
Subscriu-te al Newsletter
formas
HOTEL BALNEARIO VICHY CATALAN
Av. Dr. Furest 32
17455 Caldes de Malavella | Girona
+34 972 470 000
reserves@vichycatalan.es
Latitud: 41.84019 | Longitud: 2.801398