Aquest lloc web utilitza cookies, festes tant propis i tercers, per recopilar informació estadística sobre la seva navegació, generat a partir dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que vostè accepta seu ús.

Pàgina Oficial Hotel Balneario Vichy Catalan ***

Reserva Online

formas

Restaurant - Hotel Balneario Vichy Catalan ***

El Restaurant Delicius obre les seves portes a tots els visitants de Caldes de Malavella i la seva comarca amb el servei atent i professional que l´ha caracteritzat en la seva llarga trajectòria.

Ofereix al seus clients una àmplia i variada oferta gastronòmica, que inclou plats actualitzats de cuina regional de temporada, elaborada amb productes de proximitat i màxima qualitat, amb tots els atributs de la saludable dieta mediterrània.

És destacable que en l'elaboració dels seus plats, al Restaurant Delicius sempre usa les aigües minerals de Vichy Catalan i Font d'Or, aportant els avantatges de sabors exquisits i digestions molt més lleugeres. També ofereix una interessant Carta de Vins, que recorre els més acreditades cellers amb l'assessorament del seu expert sommelier.

Menú Degustació

Subscriu-te al Newsletter
formas
HOTEL BALNEARIO VICHY CATALAN
Av. Dr. Furest 32
17455 Caldes de Malavella | Girona
+34 972 470 000
reserves@vichycatalan.es
Latitud: 41.84019 | Longitud: 2.801398