Cookies

Reserva Online

formas

23.06.2015  Can Cun Rumba

Agrupació musical fundada en 1.997 integrada per músics professionals coneguts per la seva experiència.
El grup neix degut a l'interès mostrat pels seus fundadors d'interpretar el ritme de rumba fussionant-lo amb ritmes afros i llatins.
Conscients que el ritme de rumba prové de l'illa de Cuba i de que a Catalunya el Pescailla i Peret li apliquen la guitarra amb el conegut ventilador, proposen un repertori que inclou temes on predomina l'adaptació catalana sense perdre el sabor dels seus orígens.
El repertori és molt divertit i variat i proposa temes de composició pròpia i versions adaptades de rumberos reconeguts. Convida no sols a escoltar-lo sinó també a ballar-lo per la vistositat de la seva interpretació.
Són ja 15 els anys que el grup porta la rumba catalana a tot arreu. No només a qualsevol racó de Catalunya sinó que també a nivell internacional. És per això que el grup fa una tasca de difusió de la nostra cultura i la nostra música. Són molt importants quatre gires per Cuba on s'ha compartit escenari amb artistes cubans de renom com els cas del Ballet Nacional amb qui el grup va compartir una funció al Gran teatro de l' Havana. També una gira per Anglaterra, una per Tuníssia, dues per Alemanya, dues per Argentina, una per Xile, una per Jordània i una per Luxemburg participant en jornades de difusió de la cultura catalana, fomentant la coneixença fóra de les nostres fronteres d'un ritme tan català com és la rumba. També a Japó, Korea del Nord, Xina, i altres que donen forma al gran projecte que dona nom al CD que han enregistrat : “LA VOLTA AL MON EN 80 RUMBES”
Aquestes gires han influït definitivament en el ritme que el grup aplica als seus temes.

Hotel Balneari Vichy Catalan
Subscriu-te al Newsletter
Si no desitja continuar rebent la nostra Newsletter pot revocar el seu consentiment enviant un correu electrònic botiga@vichycatalan.es amb la paraula BAIXA.
formas
HOTEL BALNEARIO VICHY CATALAN
Av. Dr. Furest 32
17455 Caldes de Malavella | Girona
+34 972 470 000
reserves@vichycatalan.es
Latitud: 41.84019 | Longitud: 2.801398