Persones
Tens un xec regal?
COVID-19
Persones
Adults (+13) - +
Nens (2-12) - +
Tens un xec regal?
Inici Covid-19

Covid19 - Hotel Balneari Vichy Catalan

VOSTÈ HA DE SABER:

1.- Línies generals
2.- En els espais públics
3.- A la recepció
4.- A les habitacions
5.- En les àrees de restauració
6.- Al centre termal
7.- A la piscina exterior
8.- Altres


1. LÍNIES GENERALS
Seguint les instruccions dictades per l'Institut per a la Qualitat Turística Espanyola de el Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme, s'ha elaborat el corresponent Pla de Contingència adaptant la nostra avaluació de riscos i protocols de seguretat i salut. Aquestes mesures han estat reforçades per l'assessoria de Laboratoris Dr. Oliver Rodés i Cristal International Standards.

En compliment d'aquesta normativa l'informem de les mesures que, com a hoste d'aquest establiment l'afecten i haurà d'observar.

S'ha implementat un programa de formació permanent de personal de l'Hotel Balneari Vichy Català per garantir la seva seguretat i la dels seus hostes.

Ha de respectar les indicacions que es mostren a la cartelleria que trobarà en l'establiment i seguir les instruccions dels nostres empleats.

2. ALS ESPAIS PÚBLICS
Per garantir la seguretat dels nostres visitants i empleats es prendrà la temperatura de tota aquella persona (client, proveïdor o empleat) que accedeixi a les instal·lacions i no es permetrà l'entrada a les persones en estat febril amb temperatura igual o superior a 37,5ºC.

La recepció disposarà de guants i mascaretes que es facilitaran a qui ho necessiti i les màscares han de ser utilitzades en tot moment, excepte en els supòsits que estableix la Resolució SLT / 1648/2020, de 8 de juliol, publicada al DOGC.

No feu ús dels ascensors amb persones que no convisquin amb vostè a la mateixa habitació.

La neteja dels banys d'àrees públiques s'està realitzant 6 vegades en el dia.

3. A LA RECEPCIÓ
A la seva arribada a l'hotel haurà de signar una declaració responsable garantint que no és coneixedor d'estar contagiat pel virus SARSCoV-2, així mateix se li prendrà la temperatura i no li serà permesa l'entrada si aquesta és igual o superior a 37,5ºC.

A l'hora de registrar al nostre establiment rebrà una targeta d'accés a l'habitació degudament desinfectada, preguem la mantingui en el seu poder durant la seva estada i la dipositi a l'urna que a l'efecte trobarà la recepció.

Ha de respectar l'itinerari marcat a terra i respectar la distància de seguretat fins que sigui atès en el taulell de recepció.

4. A LES HABITACIONS
Ni el personal de neteja de pisos ni el de manteniment accediran a les habitacions mentre un client es trobi en la mateixa, si fos imprescindible, tots dos hauran de portar mascaretes.

No disposem de servei de room service ni minibar.

No disposem de servei de bugaderia per a roba de clients.

Els coixins i plaids dels llits han estat eliminats.

Hem eliminat papereres de les habitacions quedant com a única paperera la de la cambra de bany per tal de concentrar els possibles elements contaminants.

La roba bruta i neta de llit i bany respecten un estricte circuit que evita la contaminació creuada.

La nostra bugaderia garanteix la neteja i desinfecció de la roba de llit i bany amb rentats a temperatura de més de 60ºC.

5. A LES ÀREES DE RESTAURACIÓ
S'ha reduït l'aforament de restaurants, cafeteria i terrassa.

S'han dissenyat itineraris en l'accés a restaurants, cafeteria i terrassa per ajudar a mantenir la distància de seguretat.

El bufet d'esmorzar lliure s'ha substituït per un bufet semiassistit i amb prèvia reserva de torn per controlar l'aforament i distàncies de seguretat.

6. AL CENTRE TERMAL
Si està allotjat a l'hotel abrá signat un consentiment en arribar, en cas de no estar allotjat haurà de signar una declaració responsable garantint que no és coneixedor d'estar contagiat pel virus SARSCoV-2, així mateix se li prendrà la temperatura i no li serà permesa l'entrada si aquesta és igual o superior a 37,5ºC.

El circuit termal estarà disponible amb un aforament limitat i amb una permanència de 50 minuts per sessió. Alguns dels serveis que oferia el nostre establiment es poden veure limitats o temporalment suspesos.

No es permetrà l'accés a nens menors de 14 anys.

7. A LA PISCINA EXTERIOR
L'ús de tovallola serà obligatori en hamaques i llits balinesos.

L'aforament estarà limitat i s'indicarà a l'entrada de la instal·lació.

L'ús de les màscares serà obligatori, excepte en el trajecte a l'aigua i en el moment de l'bany, i/o mentre es pren el sol a la gandula.

8. ALTRES
En el cas que un hoste comuniqués o li fossin detectats símptomes compatibles amb el coronavirus, l'Hotel Balneari Vichy Català de posar aquesta incidència en coneixement dels serveis sanitaris de Caldes de Malavella i seguint les seves instruccions confinarà a l'hoste a la seva habitació si aquest romangués a l' hotel o bloquejarà l'habitació per a la seva correcta desinfecció si ho abandonés.

Les activitats dirigides es realitzen a l'exterior o en sales amb l'amplitud necessària i no s'utilitza cap material d'ús compartit; així mateix. tampoc estan disponibles de moment els jocs de taula.

Tant la pista de pàdel com el tennis de taula, es poden utilitzar; posem material a disposició dels clients que es desinfecta després de cada ús.

Els esdeveniments i reunions de treball no podran disposar de paper i bolígrafs proporcionats per l'hotel.

Fet