Persones
Tens un xec regal?

Envoltura Mediterrània

Persones
Adults (+13) - +
Nens (2-12) - +
Tens un xec regal?
Inici Xecs regal Embolcall Mediterrània

Embolcall Mediterrània

Sent el Mediterrani a la teva pell

Tractament facial i corporal de 50', a base d'olis d'oliva i fang, d'efecte hidratant i nutritiu. Apte per qualsevol tipus de pell. 

Des de
68 €
Per a 1 persona
Vàlid durant 1 any
comprar xec regal

AQUEST XEC REGAL INCLOU:

  • 1 Envoltura Mediterrània per persona, prèvia reserva d'horaris

A TENIR EN COMPTE:

És necessari reservar prèviament a la seva arribada els horaris dels seus tractaments, així com si destija afegir algún tractament més a la seva estada, al 972 47 00 00 Ext. 1212 o per correu electrònic a spa@vichycatalan.es  
 
En cas de no fer-ho, procedirem a assignar els horaris dels seus tractaments d'acord amb la nostra disponibilitat i organització.

CONDICIONS D'ÙS:

Tots els nostres Xecs regals estan subjectes a la disponibilitat de cada temporada.  
 
A través del Xec Regal, es poden adquirir alguns dels serveis descrits al nostre catàleg, sempre amb dates obertes, per poder ser consumits durant el període de valisa corresponent (1 any desde la data d'adquisició). Per gaudir dels serveis, serà imprescindible confirmar la reserva amb la màxima antel·lació possible, contactant amb el nostre departament de Recepció i Reserves, a través del telèfon 972 470 000 o per email reserves@vichycatalan.es. L'Hotel Balneari Vichy Catalan no garantitza el servei de Xecs Regals que no hagin estat confirmats prèviament. Imprescindible presentar a el servicio de los Bonos Regalo que no hayan estado confirmados previamente. Imprescindible presentar el Xec Regal a la seva arribada a la Recepció.
 
  • En el cas de no voler contractar dia i hora en el moment d'iniciar el procés de Xec Regal, s'haurà de realitzar la gestió contactant, directament, amb el departament de Recepció i Reserves a través del telèfon 972 470 000 per consultar la disponibilitat del dia i hora escollits.
  • Tots els xecs regals tenen data de caducitat, la qual és improrrogable, especificada en el mateix Xec Regal.
  • En cas que desitgi obtenir més d'un val regal, haurà de realitzar el procés per duplicat. 
  • La reserva únicament es considerarà vàlida un cop s'hagi realitzat el cobrament mitjançant la targeta bancària. 
  • Els serveis contractats, en cap cas es podran canviar ni modificar per altres serveis, un cop s'hagi realitzat el pagament.  
  • Un cop realitzada la compra de Xec Regal, el comprador perd tots els drets sobre el mateix. Tant sols el beneficiari podrà fer ús dels serveis descrits al Xec Regal. 
  • En cap cas es retornarà l'import dels serveis un cop s'hagi efectuat el cobrament. 
  • Es necesari emplenar tots i cada un dels camps obligatoris.
  • Un cop s'hagi realitzat el cobrament, rebrà un xec regal a la seva direcció de correu electrònic. 
Des de
68 €
Per a 1 persona
Vàlid durant 1 any
comprar xec regal
Fet