Persones
Tens un xec regal?

Experiència Sensorial

Persones
Adults (+13) - +
Nens (2-12) - +
Tens un xec regal?
Inici Xecs regal Experiència Sensorial

Experiència Sensorial

Una experiència inoblidable pee als teus sentits

Conjunt de moviments específics de 80' acompanyats d'olis aromàtics 100% naturals, que fan d'aquest massatge una experiència inolvidable per els 5 sentits.

Des de
86 €
Per a 1 persona
Vàlid durant 1 any
comprar xec regal

AQUEST XEC REGAL INCLOU:

  • 1 Experiència Sensorial per persona, prèvia reserva d'horaris

A TENIR EN COMPTE:

És necessari reservar prèviament a la seva arribada els horaris dels seus tractaments, així com si destija afegir algún tractament més a la seva estada, al 972 47 00 00 Ext. 1212 o per correu electrònic a spa@vichycatalan.es  
 
En cas de no fer-ho, procedirem a assignar els horaris dels seus tractaments d'acord amb la nostra disponibilitat i organització.

CONDICIONS D'ÙS:

  • L'adquisició de bons o xecs regal es realitzarà al web www.balneari.cat, seleccionant el check o checks escollits, omplint el formulari de compra i procedint al pagament de l'import mitjançant targeta de crèdit, posteriorment, el comprador rebrà la corresponent factura i el justificant del check que serà remès al comprador a l'adreça que ens hagi facilitat, en el cas en què el destinatari del regal no sigui el mateix que el comprador i així s'indiqui en el formulari.
  • Els bons del Balneari Vichy Catalan són canviables pels seus corresponents serveis fent sempre reserva prèvia a www.balneari.cat, al correu electrònic reserves@vichycatalan.es o al telèfon 972470000, no es garanteix la prestació d'aquells serveis que no hagin estat prèviament reservats.
  • És imprescindible ser portador del check regal a l'hora de gaudir del servei reservat.
  • Els check regal són vàlids durant un període de fins a un any després de la seva data d'adquisició.
  • En cas de pèrdua, robatori o destrucció dels xecs regal, l'Hotel Balneari Vichy Catalan no es fa responsable de la restitució dels mateixos. Els xecs regal són documents al portador , per tant, declinem qualsevol responsabilitat davant un possible ús fraudulent sense permís del seu propietari.
  • Davant l'eventualitat que algun dels serveis adquirits mitjançant un xec regal no es pogués oferir en el moment de fer la reserva perquè hagués estat eliminat de la nostra carta de serveis o per limitacions en les instal·lacions, li serà ofert un canvi de dates (sense aplicar en aquest cas el període de caducitat si fos necessari) o un servei alternatiu d'un valor igual o superior.
Des de
86 €
Per a 1 persona
Vàlid durant 1 any
comprar xec regal
Fet