Cookies

Reserva Online

formas

Previsió reobertura juny 2020 - Hotel Balneari Vichy Catalan

L'Hotel Balneari Vichy Catalan reobrirà les portes el 8 de juny

A finals de maig el Laboratori Dr. Oliver-Rodés i Cristall International Standards s'iniciaran els processos de desinfecció, higiene i tractament preventiu contra la Covid-19 en tots els espais de l'hotel.

A l'arribada dels hostes se'ls lliurarà els equips de protecció individual necessaris per garantir la seguretat durant la seva estada.

Des que el passat mes de març ia causa de l'estat d'alarma ocasionat per la crisi sanitària de la Covid-19, el Ministeri de Sanitat ordenés el tancament de tots els establiments d'allotjament turístic, l'Hotel Balneari Vichy Catalan situat a Caldes de Malavella va tancar les seves instal·lacions per fer front a una situació sense precedents.

Dos mesos després, l'equip humà de l'establiment termal està treballant ja en la reobertura que tindrà lloc el dia 8 de juny, sempre que hi hagi lliure circulació a Catalunya. De fet, els processos previs de desinfecció i higiene que seran auditats pel prestigiós Laboratori Dr. Oliver-Rodés pel que fa als espais físics i l'empresa Cristal International Standards en l'àmbit de la seguretat alimentària, s'iniciaran a finals d'aquest mes de maig.

El protocol de Laboratori Dr. Oliver-Rodés consta de 3 fases que garanteixen la consecució d'espais totalment segurs. En la primera fase es posarà en marxa el pla preventiu en què es revisaran les rutines dels usuaris i s'analitzarà si cal canviar-les o incorporar noves pautes. També s'estudiaran en aquesta primera fase, la freqüència i els productes de neteja que s'utilitzen per establir desinfeccions i neteges periòdiques. El pla d'actuació que forma part de la segona fase es materialitza amb la desinfecció profunda, tant en ambient com en superfícies de tots els espais de l'Hotel Balneari Vichy Catalan. Amb aquesta finalitat, s'utilitza una nebulització en fred d'un biocida d'ampli espectre i acció ràpida davant virus, bacteris i fongs, especialment formulat per al seu ús en hospitals i centres sanitaris. La tercera i última fase consta d'un seguiment per assegurar la correcta aplicació de totes les mesures establertes.

El conjunt arquitectònic de l'Hotel Balneari Vichy Catalan, la construcció va tenir lloc entre els anys 1891 i 1898 seguint els cànons de l'estil modernista neo-mudèjar, ha estat testimoni de nombrosos esdeveniments que han marcat la història contemporània: diverses pandèmies i conflictes bèl·lics com la Segona guerra Mundial i la guerra Civil espanyola. Fruit d'el llegat d'una construcció centenària orientada en els seus orígens a finalitats terapèutiques, l'amplitud de les seves instal·lacions és un dels avantatges que l'Hotel Balneari Vichy Catalan presenta per assegurar el manteniment de la distància de seguretat. Aquest atribut és present tant en les zones interiors: restaurant, bar, sala de TV, habitacions i passadissos; com a l'exterior: jardins de 20.000 metres amb espaiosa terrassa i piscina exterior.

I com la seguretat dels clients durant la seva estada a l'Hotel Balneari Vichy Catalan és crucial, les habitacions seran desinfectades diàriament i un equip de protecció individual, compost per mascareta, guants, gel hidroalcohólico i tovalloleta desinfectant serà lliurat a cada hoste.

Pel que fa a les mesures preventives que s'han establert per a l'equip humà de l'Hotel Balneari Vichy Catalan, cal destacar els controls periòdics de temperatura i la impartició de formació específica per a la correcta col·locació i higienització dels equips individuals de protecció, així com la informació sobre els protocols de seguretat a seguir durant la seva jornada laboral.

Des de fa més de 120 anys, l'Hotel Balneari Vichy Catalan garanteix als seus clients una extraordinària experiència lúdico-termal en un oasi de relaxació i tranquil·litat. Per seguir satisfent les expectatives de tots els hostes després de el canvi de paradigma ocasionat per la Covid-19, l'establiment comptarà amb el compromís i la implicació de tot el personal i d'un entorn auditat i certificat per empreses de reconegut prestigi com el Laboratori Dr. Oliver-Rodés.

En agraïment a tots els empleats de el sistema sanitari espanyol per la seva entrega i l'enorme esforç realitzat per lluitar contra la crisi de la Covid-19, l'Hotel Balneari Vichy Catalan oferirà descomptes especials als professionals acreditats.

 

Esperem tornar a comptar amb la vostra confiança molt aviat!

Subscriu-te al Newsletter
Si no desitja continuar rebent la nostra Newsletter pot revocar el seu consentiment enviant un correu electrònic botiga@vichycatalan.es amb la paraula BAIXA.
formas
HOTEL BALNEARIO VICHY CATALAN
Av. Dr. Furest 32
17455 Caldes de Malavella | Girona
+34 972 470 000
reserves@vichycatalan.es
Latitud: 41.84019 | Longitud: 2.801398