Cookies

Reserva Online

formas

Política de Protecció de Dades - Hotel Balneari Vichy Catalan

Qui és el responsable del tractament de les seves dades?
Identitat:                  1881 HOTELS, S.L.U. (Des d'ara HOTEL BALNEARI VICHY CATALAN).
Nom Comercial:      HOTEL BALNEARI VICHY CATALAN.
NIF:                         B64301708
Adreça postal:        Avinguda Dr. Furest, 32 - 17455 CALDES DE MALAVELLA (Girona)
Telèfon:                  +34 972 47 00 00
Fax:                        +34 972 47 22 99
Correu electrònic:   balneario@vichycatalan.es 

Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al Tom 2784, Foli 41, Secció 8, Full GI-50262, Inscripció 35.

Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?
En HOTEL BALNEARI VICHY CATALAN tractem la informació que ens faciliten les persones interessades per tal de realitzar la gestió administrativa, comptable i comercial, així com enviar-li comunicacions comercials sobre els nostres productes i/o serveis.

Si no desitgen rebre les nostres comunicacions comercials sobre els nostres productes i/o serveis preguem ens ho indiquin al correu electrònic balneario@vichycatalan.es indicant la paraula BAIXA.

Per quant de temps conservarem les seves dades?
Les dades personals proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació mercantil i/o segons el termini de conservació que legalment correspongui per a la finalitat específica per a la qual han estat recollides o registrades.

Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?
La legitimació per al tractament de les seves dades és el Consentiment de l'Interessat i compliment d'una obligació legal segons el que disposa el Reglament (UE) 2016/679, del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, i resta de normativa legal vigent en matèria de protecció de dades.

A quins destinataris es comunicaran les seves dades?
No es cediran dades a tercers, excepte a les empreses del Grup VICHY CATALAN CORPORATION i/o per obligació legal.

Transferències de dades a tercers països?
No es realitzen transferències internacionals de dades a tercers països.

Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades?
Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si en HOTEL BALNEARI VICHY CATALAN estem tractant dades personals que els concerneixin, o no.
Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollides.
En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament els conservarem per a l'exercici o la defensa de reclamacions.
En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. En aquest cas, HOTEL BALNEARI VICHY CATALAN deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions.

Vostè podrà exercir materialment els seus drets de la següent manera:
- per correu electrònic adjuntant còpia del seu DNI a: balneario@vichycatalan.es.
- a l'adreça de correu electrònic indicada li oferirem els formularis corresponents per a exercitar materialment aquests drets.

Si ha atorgat el seu consentiment per a alguna finalitat concreta, té dret a retirar el consentiment atorgat en qualsevol moment, sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.
En cas que senti vulnerats els seus drets pel que fa a la protecció de les seves dades personals, especialment quan no hagi obtingut satisfacció en l'exercici dels seus drets, pot presentar una reclamació davant l'Autoritat de Control en matèria de protecció de dades competent a través del seu lloc web: www.agpd.es.

Com hem obtingut les seves dades?
Les dades personals que tractem en HOTEL BALNEARI VICHY CATALAN procedeixen del propi interessat o el seu representant legal. No es tracten categories especials de dades personals (són aquelles dades que revelin l'origen ètnic o racial, les opinions polítiques, les conviccions religioses o filosòfiques, o l'afiliació sindical, dades genètiques, dades biomètriques dirigits a identificar de manera unívoca a una persona física , dades relatives a la salut o dades relatives a la vida sexual o l'orientació sexual d'una persona física).

Subscriu-te al Newsletter
Si no desitja continuar rebent la nostra Newsletter pot revocar el seu consentiment enviant un correu electrònic botiga@vichycatalan.es amb la paraula BAIXA.
formas
HOTEL BALNEARIO VICHY CATALAN
Av. Dr. Furest 32
17455 Caldes de Malavella | Girona
+34 972 470 000
reserves@vichycatalan.es
Latitud: 41.84019 | Longitud: 2.801398